ViA15

Inloopbijeenkomst dinsdag 17 april: definitieve inrichting Arnhemseweg en Hengelder

De verkeersstomen in Zevenaar veranderen de komende jaren. Dit komt door het groeiende verkeer in de regio. Ook het doortrekken van de A15 en de verbreding van de A12 spelen een rol. Deze veranderingen vragen om extra capaciteit op het wegennet bij de snelweg. De Arnhemseweg en de weg Hengelder worden daarom aangepast. De gemeente Zevenaar presenteert op dinsdag 17 april tijdens een inloopbijeenkomst de definitieve plannen voor de aanpassing van beide wegen aan alle geïnteresseerden.

Met deze aanpassingen zorgt de gemeente Zevenaar dat zij goed bereikbaar blijft voor inwoners, bezoekers en alle andere reizigers. Op de inloopbijeenkomst van 17 april aanstaande licht de gemeente Zevenaar haar gemaakte keuzes toe. Tussen 19.30 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom in het gemeentehuis, Kerkstraat 27 in Zevenaar.

Tijdens deze avond toont de gemeente Zevenaar visualisaties en video’s van de toekomstige inrichting van de wegen, toont zij de planning van de werkzaamheden en informeert zij de aanwezigen over onderzoeken die hebben plaatsgevonden. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Nb 06

ViA15 is een samenwerkingsverband van provincie Gelderland en ministerie van Infrastructuur en Milieu